Du behöver:
500 g laxfile2 ägg
3 msk majonnäs
½ liten burk crème fraiche
Citronsaft
Salt
Peppar
Hackad dill
Så här gör Du:
1. Kör lax, ägg, majonnäs och crème fraiche i matberedaren till en jämn och klumpfri smet.2. Smaksätt med citronsaft (på flaska), salt och peppar. Lite hackad dill passar också bra att ha i.
3. Stek biffarna i smör.
4. Servera med kokt broccoli eller en sallad.
5. Ev. kan man röra ihop en kall sås av crème fraiche, majonnäs, hackade blandade örter, citronpeppar och lite salt.
3. Stek biffarna i smör.
4. Servera med kokt broccoli eller en sallad.
5. Ev. kan man röra ihop en kall sås av crème fraiche, majonnäs, hackade blandade örter, citronpeppar och lite salt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar