onsdag 3 april 2013

Väskförvaring och lite till från dressingroom :)


Då var jag klar med min väskförvaring! Är mycket nöjd! Översikt över alla mina väskor! Längta tills det bir varmt så att jag kan använda alla mina färgglada väskor! Under vintertid fick jag nöja mig med en praktisk svart skinnväska...
Har räknat äntligen alla min väskor! 61 väska...hm...ska köpas mer? Japp! Älskar ju väskor! Fast här köps ingenting fram till augusti...har ju köpstopp! ;)


När jag ändå i farten visar jag er mina skor...är smått(stort?) galen i skor...
 

Gärna olika färger, former och klackar...går bra utan klackar också! ;)




Jag har tre garderober till mina kläder...(maken en...;)) försöker ha lite färgsortering, någorlunda i alla fall...den som stör den här färgordningen är...dottern! Hon är i mina kläder rätt ofta! Något nytt och annorlunda till skolan vill hon minsann ha! "Vilken tur att du är liten, mamma!": brukar hon säga... ;)


En del skor "göms" i de här svarta skolådorna... har nu städat i garderoben och knäppt kort på alla de skor som ligger i lådorna. Ska framkalla bilderna, plasta in och hänga på lådorna så att jag har koll vilka skor "göms" där inne! :)


Har en hel del olika smycke som är också färgsorterade och ligger i olika lådor...har bara inte haft ork att också ta bilder på dem...
Har du några tips på en bra förvaring? :)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förresten! Jag behöver ännu mer tips! Fast nu till min och makes resa! Vi ska åka till Köpenhamn på fredag. Något som är absolut ett måste att besöka i denna stad? Vi har aldrig varit i Köpenhamn! Så jag tar emot era tips! :)

24 kommentarer:

  1. Omg vad mycket skor och väskor du har!!!! Jag får knappt ha mer än 4 par skor för sambon framme! Väska använder jag bara en i taget ;) men snyggt jobbat med sortering och förvaring :). I Köpenhamn måste du leta upp Paleo - stenålderskostrestauramgen, de ska ha öppnat en ny, större mitt på gågatorna. Där finns det ju bra shopping, vi hittade en massa coola second hand affärer med coola, färgglada kläder. Åh jag vill också resa och shoppa kläder, men nu kommer jag inte i nåt längre :/ ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  2. Hjälp!! Tror inte jag haft så många skor ens om jag räknat hela livet ;)
    Men förstår din passion, har ju mina lack liksom....
    Kraaaaam <3<3
    o förresten ha en skön resa :)

    SvaraRadera
  3. Wow, vilken samling du har! Jag är imponerad! Låter kul med resa till Köpenhamn, jag har aldrig varit där. Kram

    SvaraRadera
  4. Oj vilken fin garderob! Och vad många väskor!!! Och skor! Måste vara skönt att ha lite ordning på det, blir ju så mycket lättare att hitta.
    Köpenhamn är så härligt! Finns mycket att se och göra. Tivoli är mysigt att bara gå på (bra restauranger där runt med), Lousiana är ett fint museeum. Nyhavn är fint med flera uteserveringar, äta smörrebröd & en öl! Gott!! Ströget är den stora shoppinggatan (sådär kul om du frågar mig;). Det är bara mysigt att sitta på en uteservering och titta på folk!
    Ni kommer säker att gilla Köpenhamn!! =)

    SvaraRadera
  5. Tror inte att jag känner någon som kan slå dig i väsk och sko-maraton :)
    Du behöver inte köpstopp till augusti, utan till september.........minst :) Haha!

    Tivoli, Ströget säger min andra hälft när jag frågar honom. Vi tänkte också åka dit framöver och roa oss :)

    Kramizar!

    SvaraRadera
  6. http://palæo.dk/ en spännande meny minst sagt :)

    SvaraRadera
  7. Haha, oooj vad många skor och väskor! Vilken fin ordning du fått på allt, jag blev allt inspirerad att sortera upp min egen garderob nu!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  8. Helvete vad skor! Utbrast min man när jag visade bilderna! Nu kan han inte klaga på mina skor... ;-)
    Vad härligt med sådan ordning!! Smyckena ska jag försöka få ordning på nu, har hållit på och kollat efter smyckesförvaring. Idag klickad jag i alla fall hem en sak som ska hjälpa mig, hoppas du får till din och kan visa mig din smyckesförvaring :-)

    SvaraRadera
  9. Men herregud, vilken samling! Men nog behöver du en eller två väskor till inför sommaren.

    Kram kram

    SvaraRadera
  10. o herregud så många väskor (och skor också för den delen)! Det är ju så att jag blir avundsjuk! Har platsbrist här hemma, mina skor får knappt plats... Dock har jag ytterst få väskor!

    SvaraRadera
  11. O, jag som trodde att ha mycket skor…ha.ha. go for girl!

    SvaraRadera
  12. Du är galen :P
    Fast jag är så avis, hade med velat ha större förvaring <3
    Det blev ju kanonfint. Jag är inte så bra på ställen, men gillar Köpenhamn.
    Tack snälla, just nu är jag så trött och huvud och hals känns inge vidare :S Kramar i massor

    SvaraRadera
  13. Wow!!!!Helt klart imponerande samling väskor och skor!!!!Me like!

    Köpenhamn är en häftig stad; ni måste självklart kolla Paleorestaurangen! Annars är mitt tips vad gäller äta/dricka; kliv bort från huvudstråken oftast billigare, bättre och trevligare...

    Vi åkte en sightseeingbåt under broarna; turistiskt men trevligt!

    Om du hittar några promenadvänliga skor i din samling ;)(borde du ju sådan ordning du har nu) ta med de och promenera runt i Köpenhamn.

    Ha en trevlig resa! Kram /M

    SvaraRadera
  14. http://martenssonskok.blogspot.hu/2013/01/kopenhamn.html (Torvehallarna, en riktigt bra Italiensk restaurang )

    http://martenssonskok.blogspot.hu/2010/06/kopenhamn-tur-och-retur.html (Gillar man cigarrer och pipor så är det hit man ska gå!)

    Gå upp längs Västerbro och ner i smågatorna, på parallellgatan finns flera olika inredningsaffärer och klädesbutiker.
    Till carlsberg och besöka deras museum, intressant även om man inte gillar öl:) Avslutas med ölprovning i deras bar (läsk för de som hellre vill ha det).

    Ner på Nörrebro, finns en hel del antikvitetsaffärer och retrobutiker. Här finns ett bryggeri med gd mat och en ölmenu som är utprovad för rätterna.

    På ströget går vi gärna på Illum bolighus (Inredning, men lite dyrare), Illum, och Magasin du Nord. Visserligen lite dyrare affärer men ändå en upplevelse eftersom det är gamla vackra byggnader.

    Ha en riktigt härlig Köpenhamnstur,
    kramar

    SvaraRadera
  15. Wow vad mycket väskor och skor, och vilka snyggingar. Skulle verkligen behöva fler skor och väskor....får bli lite nytt till sommaren.
    Ha det så mysigt i Köpenhamn!
    Kram

    SvaraRadera
  16. Oj, vad många väskor och skor. :-)
    Själv äger jag två handväskor och är på jakt efter en ny eftersom den ena säkert är 15 år gammal. Skor har jag kanske 3-4 par som jag använder, får alltid skavsår och går i mina gamla skor tills de faller sönder och jag gråter för jag måste köpa nya hårda skor.

    SvaraRadera
  17. Oj, vad mycket fina väskor och skor :)
    Jag ordnade också med väskförvaring här om veckan och hängde upp dem på S-krokar - himla bra grej! Ha det fint!
    Kram kram, Lotta

    SvaraRadera
  18. Så kul att vi fick se. Tack för det!

    SvaraRadera
  19. Hoppla hoppla...en anständig samling ;)

    SvaraRadera
  20. OMG! Jag blir galet imponerad av din samling! Och givetvis över att din man gått med på att du ska ha 3 garderober och han 1 ;) Det är svårt att få plats med allt, men roligt att du lägger upp bilder!
    Ha en bra lördag :)

    Jenny

    SvaraRadera
  21. Vilken samling! Jag hade gärna samlat på skor, men jag har bara storlek 35 så det finns inte mycket att välja på. De flesta skor börjar tråkigt nog på 36. Har letat länge bara efter ett par nya svarta pumps!
    Väsksamlingen var ju helt otrolig! Om du någon gång åker till Öland måste du besöka smyckesskrinet i Borgholm. Där finns annorlunda skor, väskor och smycken från hela världen.
    Hoppas er resa är/har varit bra! Kram.

    SvaraRadera
  22. Wow, vilken samling, och vilken ordning! *imponerad* Mina väskor som inte används ligger nedtryckta i en byrå, vilket gör att jag bara glömmer bort dem, tack för inspiration till smart förvaring! :)

    Jag har också 35 i skor o håller med Remsan, det finns inte mkt att välja på (men då det väl finns 35:or MÅSTE jag ju passa på!)

    Har tyvärr inga tips alls, är urdålig på förvaring men ska snart renovera hall + klädkammare och måste tänka igenom det där med förvaring mkt mkt noga så att oredan i hallen försvinner o vi alla hittar det vi ska, när vi ska... :)

    Förresten, köpte nyligen smart förvaring för smycken på Åhléns, en stående plastbox där man hänger upp örhängena så att man ser vad man har och plats för ringar finns på botten. Enda problemet med lådan är att den var för liten, allt fick ju inte plats... :)

    Tack för all inspiration, både vad gäller mat, skor och förvaring! ;D

    KRAM <3

    SvaraRadera
  23. Här är ett tips på smyckesförvaring som jag har gjort! Kanske inte den bästa bilden men hoppas du ser hur den är sydd. Fungerar jättebra för att få översikt!!

    http://lugnochlycklig.blogspot.se/2012/12/ordning-och-reda-bland-mina-smycken.html

    SvaraRadera