torsdag 28 mars 2013

Firar in påsklov med smarrig paj :)



Ikväll ska vi fira in påsklov! :)
Det gör vi med den här goda pajen!
Inspirationen har jag hämtat hos Angelica men ändrat lite i receptet. :)
Här är recept på Hallon- och blåbärspaj:
Du behöver:
100g smör (rumsvarmt)
0,5 dl kokosnötmjöl
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl hasselnötsmjöl
2-3 msk honung 
1 förpackning, ca 250 g med frysta hallon-och blåbär
1 krm vaniljpulver
Så här gör du:
1. Blanda ihop allt utom bär till en smulig deg.
2. Lägg ett lager med smuldeg i pajformen. 
3. Strö över bär och finfördela resten av smuldeg över bären.


 4. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, ca 20 minuter.



5. Servera med hallonkokosgrädde (vispad kokosmjölk - den stelna kokosmassan)


19 kommentarer:

  1. Mmmm vad smarrigt!! :) jag får påsklånghelg om några timmar, men det blir en kebab på väg till middag ikväll, sen åker vi till Dalarna imorgon bitti. Då blir det påskmat hela helgen sen, en massa ägg och lax :) ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Gott !! Ser jättefin ut, paj är så gott !!
    =)

    SvaraRadera
  3. Bärpaj är ju alltid gott! Inser att jag måste köpa lite olika sorters mjöl. Hittar det i fler och fler recept. Gott!!

    SvaraRadera
  4. Åh va gott det ser ut!!
    Smulpaj är så gott!!
    Ha en underbar Påsk
    Kraaam <3<3<3

    SvaraRadera
  5. Ser jättegott ut! Glad påsk. Kram

    SvaraRadera
  6. Härligt med lov! Pajen ser mycket god ut och verkar enkelt att göra :) trevlig påsk!!

    SvaraRadera
  7. Vilket fint sätt att fira in lovet på :D
    Ska bli skönt med lite ledighet. Känner du dig mer pigg nu när du ätit medicinen ett tag? Många kramar till dig och önskar dig en fin påsk!

    SvaraRadera
  8. Mmm vad gott, paj funkar alltid!
    Glad påsk och ha en fantastisk dag fina du.
    Stor kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera
  9. Gud så gott! Mys med påsklov också ;)

    SvaraRadera
  10. Gott! Önskar dig en härlig påskhelg och en skön ledighet!

    SvaraRadera
  11. Supernajs! Ha nu ett skönt påsklov och glad påsk på dig!

    SvaraRadera
  12. Många Påskkramizar till dig, och hoppas att du får en härligt påskledighet.

    SvaraRadera
  13. Hallon och blåbär känns väl som ett gott sätt att fira påsklovet på!

    GLAD PÅSK,
    kramar

    SvaraRadera
  14. Tack snälla, det värmer <3 Jag ska bli kvitt de, jag måste bara. Håller med dig, varför ska det finnas. Kan de inte bara försvinna :/ Sänder en bamsekram till dig! Glad Påsk! kram kram

    SvaraRadera
  15. Vilket spännande recept! Det ser riktigt gott ut!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  16. Mums! Framför allt den är hallonkokosgrädden blir jag väldigt nyfiken på!Hoppas du har en skön helg!

    SvaraRadera
  17. Men vad roligt att du hittade inspiration hos mig! :-)

    SvaraRadera
  18. Detta skulle jag vilja smaka! Mums!

    SvaraRadera