Ikväll ska vi fira in påsklov! :)
Det gör vi med den här goda pajen!
Inspirationen har jag hämtat hos Angelica men ändrat lite i receptet. :)
Här är recept på Hallon- och blåbärspaj:
Du behöver:
100g smör (rumsvarmt)
0,5 dl kokosnötmjöl
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl hasselnötsmjöl
2-3 msk honung
1 förpackning, ca 250 g med frysta hallon-och blåbär
1 krm vaniljpulver
Så här gör du:
1. Blanda ihop allt utom bär till en smulig deg.
2. Lägg ett lager med smuldeg i pajformen.
3. Strö över bär och finfördela resten av smuldeg över bären.
4. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, ca 20 minuter.
5. Servera med hallonkokosgrädde (vispad kokosmjölk - den stelna kokosmassan)
Mmmm vad smarrigt!! :) jag får påsklånghelg om några timmar, men det blir en kebab på väg till middag ikväll, sen åker vi till Dalarna imorgon bitti. Då blir det påskmat hela helgen sen, en massa ägg och lax :) ha en fin dag! Kram
SvaraRaderaGott !! Ser jättefin ut, paj är så gott !!
SvaraRadera=)
Mymsigt med paj!
SvaraRaderaGlad påsk!
Bärpaj är ju alltid gott! Inser att jag måste köpa lite olika sorters mjöl. Hittar det i fler och fler recept. Gott!!
SvaraRaderaÅh va gott det ser ut!!
SvaraRaderaSmulpaj är så gott!!
Ha en underbar Påsk
Kraaam <3<3<3
Ser jättegott ut! Glad påsk. Kram
SvaraRaderaHärligt med lov! Pajen ser mycket god ut och verkar enkelt att göra :) trevlig påsk!!
SvaraRaderaVilket fint sätt att fira in lovet på :D
SvaraRaderaSka bli skönt med lite ledighet. Känner du dig mer pigg nu när du ätit medicinen ett tag? Många kramar till dig och önskar dig en fin påsk!
Mmm vad gott, paj funkar alltid!
SvaraRaderaGlad påsk och ha en fantastisk dag fina du.
Stor kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se
Gud så gott! Mys med påsklov också ;)
SvaraRaderaGott! Önskar dig en härlig påskhelg och en skön ledighet!
SvaraRaderaSupernajs! Ha nu ett skönt påsklov och glad påsk på dig!
SvaraRaderaMånga Påskkramizar till dig, och hoppas att du får en härligt påskledighet.
SvaraRaderaHallon och blåbär känns väl som ett gott sätt att fira påsklovet på!
SvaraRaderaGLAD PÅSK,
kramar
Tack snälla, det värmer <3 Jag ska bli kvitt de, jag måste bara. Håller med dig, varför ska det finnas. Kan de inte bara försvinna :/ Sänder en bamsekram till dig! Glad Påsk! kram kram
SvaraRaderaVilket spännande recept! Det ser riktigt gott ut!
SvaraRaderaKram Malin
Mums! Framför allt den är hallonkokosgrädden blir jag väldigt nyfiken på!Hoppas du har en skön helg!
SvaraRaderaMen vad roligt att du hittade inspiration hos mig! :-)
SvaraRaderaDetta skulle jag vilja smaka! Mums!
SvaraRadera