onsdag 6 mars 2013

Äntligen har jag en ny brödrost trots köpstopp :)


Oh, vad jag är glad! Går in i köket och tittar på min nya brödrost typ varje minut! ;)
Hm...hur kommer det sig...jag har ju köpstopp och så är en ny kökspryl?
Det är min fina fina son som har köpt brödrosten till mig!
Den riktiga anledningen kanske är att han har varit så trött på att leva utan rostade mackor i flera månader... (vår gamla brödrost gått sönder i samband med köksrenovering...) men jag tror också att han velat göra sin mamma glad! :)
Så jag själv fortsätter med mitt köpstopp! :)


Och så har jag ju velat ha en speciell brödrost! Brödrostarnas Rolls Royce! ;) Den kostar rätt mycket...men jag hoppas verkligen att vi kommer att ha denna brödrost länge länge! :)


Ja, på tal om köpstopp...jag måste liksom säga det högt flera gånger för mig själv, och säga till andra...för att verkligen kunna genomföra det och inte falla tillbaka i shopaholics synder...
Jag har köpstopp fram till augusti! Så, nu har jag sagt det och nu vet ni det! Så om det kommer ut på bloggen något mer inlägg om något köpt...så får ni faktiskt skälla ut mig! :)


Men i augusti ska jag shoppa!
Fram tills dess ska jag lägga undan lite extra pengar som jag ska tjäna på minst tre konserter där jag ska spela: själv som solo-pianist, kompa en duktig sångerska och en fin kör! :) Så nu är det bara klippa kort naglarna och öva, öva, öva och...öva! :)

20 kommentarer:

  1. Den är ursnygg! Jag förstår att du inte kunde låta bli :)
    Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, var det en present dessutom? Det missade jag! Vilken supersnäll son :)

      Radera
  2. Vilken snäll son du har!! Den är verkligen jättesnygg!!! Det är så snyggt med röda köksmaskiner .. Själv har mitt köpstopp tagit slut ;).
    Men jag köper inte så mycket. Vill spara för en ev resa i vinter ..
    :)

    SvaraRadera
  3. Gud så snygg! Och vad gulligt gjort av din son att köpa den! Kan tänka mig att den passar in i ditt kök jättebra :)

    Kram C

    SvaraRadera
  4. Åh!! Undra om den finns i grönt?
    Skulle passa urfint här liksom ;)
    Köpstopp.....borde jag ha på nagellack och har nästan bestämt mig för att ha det....åtminstone tills jag sålt lite grejor som ändå aldrig används....
    Ser fram emot att få testa denna skönhet för rostat LCbröd är bara så gott
    Kraaaam <3<3<3<3<3

    SvaraRadera
  5. Vilken ursnygg brödrost! Jag måste erkänna att vi inte införskaffat en brödrost... Blev liksom aldrig av när vi flyttade (även om dte var för över 1 ½ år sedan...)

    SvaraRadera
  6. Vilken snygg!
    Snäll son!
    Köpstopp? Skulle jag aldrig klara!!!
    Kram /M

    SvaraRadera
  7. Så roligt med köpstopp, och att du ändå fick en sån snygg brödrost! ;-) Men det är faktiskt spännande att lägga om sina vanor.. man ser på saker ur ett nytt perspektiv. Jag har inte köpstopp men försöker verkligen konsumera mindre. Det är galet vad mycket saker och grejer vi har. Kram till dig fina Lana!!

    SvaraRadera
  8. Idag verkar det funka bättre med att kika in här. Tur det. Vilken fin brödrot. Den där vill man ju ha framme jämt och inte stoppa undan i nåt skåp. Lycka till med köpstoppet och konserterna!

    SvaraRadera
  9. Hej kära bloggvän! Det var längesen, men nu är jag tillbaka på min sockerfria blogg. Hur går det för dig på din sockerfria väg? Jag har ju inte läst på ett tag.
    Det känns i alla fall som du mår bra när jag läser dina inlägg. Kul med köpstopp, det har jag också haft ett halvår förut. Jag lärde mig jättemycket om mig själv. Jag har även lite problem med saker och shopping har jag märkt, inte bara med socker;)
    Snygg brödrost!
    Kram till dig/Soli

    SvaraRadera
  10. Åh det var det snyggaste sen jag köpte min nya jeansjacka häromdagen ^^

    KRam kram!

    SvaraRadera
  11. Hej fina Lana,
    vilken underbar brödrost!!
    Superfräsch och perfekt vårinköp!!

    Ha en underbar fredag och helg!

    Kram Sonja
    (Tyvärr var det ett förinställt inlägg på bloggen och jag har ännu inga planer på att börja blogga som jag gjorde innan.. men kanske en dag.. Tills dess är det fokus på vårt företag och på blogg och hemsida kopplat till det. :) )

    SvaraRadera
  12. Assnygg!!!! Du har så bra smak :) och rött är min favoritfärg :) kram

    SvaraRadera
  13. Så läcker den är! Köpstopp borde jag också ha, efter den här månadens katastrofekonomi. Alla mina pengar är hos veterinären som nog skrattar hela vägen till banken... Kram!

    SvaraRadera
  14. Inte dumt med köpstop när man får så här fina presenter, vilken snäll son du har. Förstår att du föll för den fina färgen:)

    Kramar

    SvaraRadera