Mina barn precis som andra barn här i Sverige vill gärna äta något "tacoaktigt" på fredagar... Denna gång blir det Tacopaj med LCHFpajskal. Mums! :)
Här receptet på Tacopaj LCHF:
Du behöver:
1 sats pajdeg
1 dl tomatsalsa (SantaMaria organic)
400-500 g köttfärs
1-2 dl riven ost
1 dl creme fraiche
1 ägg
Så här gör Du:
1. Gör i ordning LCHFpajdeg, beskrivning hittar Du här.
2. Stek köttfärsen med tacokrydda.
3. Blanda creme fraiche, tomatsalsa, ägg och riven ost.
4. Lägg den färdigstekta köttfärsen i förgräddade pajskalen. Häll äggstanning över färsen och jämna ut.
5. Grädda pajen 175 grader 25-30 minuter.
6. Avnjut med en grön sallad.
Åh, tacopaj är ju så gott. Har inte gjort LCHF-pajskal någon gång, det får jag prova.
SvaraRadera