Mmm... Vilken god sallad åt vi till middag idag! Extra fiffiga smaken tillfördes av den goda toppingen som jag egentligen gjort av ett litet misstag! En misslyckad pannkaka/plätt som jag skulle göra till frukost... Det gick liksom inte att vända den efterson den var för stor... de i mindre storlek plättarna blev ju så klart fina och goda! Hur som helst, den misslyckade plätten delade jag i mindre bitar och stekte i riktigt med smör, sedan tillsatte jag hackade valnötter och fortsatte steka tills röran blev krispigt stekt. Det var den här goda toppingen som gjorde succésmaken på salladen! :) Så ska Du göra mandelplättar, spara 2-3 st till salladstopping! :)
Och själva salladen var ju inga konstigheter:
stekt kyckling
avokado
tomater
gurka
grön sallad
knaperstekt bacon
babyspenat
kokt ägg (eventuellt)
hemmagjord majonnäs
den var god!!!
SvaraRadera//din dotter Maria