söndag 11 september 2011

Tacogratäng med gazpacho :)

Du behöver:
600 g köttfärs
1 paket bacon i skivor eller tärnad
hemmagjord Tacokrydda efter Din smak
250 g färskost
0,5 dl grädde
1,5 dl gazpacho (lägger ut bilden på den som jag köpte på LIDL, inga onödiga tillsatser och bara 2,9 kolhydrater)
1,5 dl riven ost (jag tog min favvo-ost utan tillsatser, Jämtgård från Milko)

Så här gör Du:
1. Stek köttfärsen tillsammans med tacokrydda tills den är färdig. Lägg över köttfärsen i en ugnsäker form. Stek bacon i samma stekpanna och lägg sedan över köttfärsen.
2. Blanda grädde, gazpacho och färskost i en bunke. Salta och peppra. Applicera röran på färsen och bacon. Strö över riven ost.
3. Tillaga gratängen i ugnen, 225 grader, ca 20-25 minuter eller tills den får en fin färg.

1 kommentar: