söndag 11 september 2011

Bacon- och basilikarullader :)

Du behöver:
6-7 fläskschnitzel
Salt
Peppar
1 tsk torkad basilika
1 vitlöksklyfta, pressad
50 g färskost
1 paket bacon i skivor
smör till stekning
2, 5 dl grädde

Så här gör Du:
1. Lägg ut köttskivorna på en bräda och täck med plastfolje. Banka ut köttskivorna lätt med botten av en kastrull, gärna lite tyngre.
2. Blanda ihop färskost, basilika, salt, peppar och vitlök. Lägg en lagom klick av röran på varje köttskiva.

2. Rulla köttskivorna ihop och linda in varje rulle i en baconskiva.


3. Stek köttrullarna i smör så att de får en fin färg.

4. Lägg köttrulladerna i en ugnsform och häll över grädde. Stek köttet i ugnen, 200 grader, ca 25-30 minuter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar