Jag blev sugen på något kallt och lent efter vi ätit middag.
Jag hade en tetraförpackning kokosmjölk av märket Garant. Så jag bestämde mig vispa ihop en god chokladmousse.
Garants kokosmjölk är helt underbar! Den vispas till en krämig och fluffig massa.
Som sagt, jag vispade först kokosmjölken, 250g, sedan tillsatte jag ca 2 msk kakao, 1 krm vaniljpulver och 1 kram apelsinpulver.
Gott och fräscht! Mums!
Gott och snabbt går det dessutom. Kram!
SvaraRaderaÅhh så gott!! Perfekt efterrätt ju ..
SvaraRaderaSugen på att fixa apelsinpulver. Just choklad & apelsin är så gott ihop.
Kram :)
Låter fantastiskt gott! Hur vispar du kokosmjölken? Jag lyckas typ aldrig.../annika
SvaraRaderaOm du köper garants kokosmjölk (på Willys) så kommer du också att lyckas med att vispa kokosmjölken. :)
RaderaChokladmousse är så gott! Måste testa att göra det med kokosmjölk. Ha en fin lördag, kram!
SvaraRaderaMums, skulle sitta fint för en chokladälskare som jag! Min favoritchokladpudding är nog en med avokado i, ett tips för alla därute!
SvaraRaderaLåter fantastiskt! Tänk den med lite rostade kokosflarn på. Vilken lyx!
SvaraRaderaDet ska vi absolut prova göra, så gott!
SvaraRaderaKramar
Ser gott ut! Men när kyler du den? Ska kokosmjölken vara kall eller kyler du den färdiga moussen?:)
SvaraRaderaJa, jag gör det! Ställ kokosmjölken i kyl i 15-20 minuter innan du ska vispa. Viktigt att veta att sådan mousse kan du få fram bara på Garants kokosmjölk! :)
Radera