torsdag 12 juli 2012

Tidning Mat och Hälsa och kosttillskott :)

Vad tycker Du om den här tidningen? Jag tycker den är OK, men stör mig väldigt mycket på onödig reklam som egentligen inte har nånting gemensamt med LCHF-kost... Sedan önskar jag mer variation av recept, kanske flera mejerifria maträtter... funderar faktiskt på att maila tidningens redaktion och föreslå det! :)
Annars har jag rivit ut flera sidor med recept och sparat i mina matpärmar, och vissa av dem ska jag göra om till mejerifria! :)


En fråga till: vad äter Du för kosttillskott? Och om Du gör det överhuvudtaget?
Här ser Du mina burkar: Omega 3, D-vitamin, Magnesium och Kalcium, B-vitamin och C-vitamin.


Inget matinlägg idag... men det kommer imorgon! Jag ska nämligen "mecka" nu med tortillabröd, gluten-och mejerifritt till morgondagens tacokväll! Återkommer med resultat! :)

11 kommentarer:

 1. Maila dem, de är värt de. Sedan så tycker jag oxå att de ska ta bort den där reklamen.
  jag äter magnesium och d-vitamin och B12. Ha en toppen kväll!kramar

  SvaraRadera
 2. Jag äter D-vitamin och omega 3 kapslar. Jag tycker tidningen var sådär faktiskt och även de andra LCHF-tidningarna, en del fakta är inte korrekt samt all reklam är störande. Sen tycker jag att det har blivit för mycket fokus på recept med fikabröd/godis/sötsaker. Det är stevia hit och sukrin hit, och det ska helatiden finnas substitut för precis ALLT. Jag tycker det har blivit till en överdrift. Att LCHF har blivit så populärt är både på gott och ont!

  Kram C

  SvaraRadera
 3. Gillar inte heller all reklam som inte har med lchf att göra. Jag äter Omega-3, D-vitamin och Magnesium.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har inte sett tidningen förut och äter inga kosttilsskott. Ha en god helg!

  SvaraRadera
 5. Sommartid äter jag "bara" Omega-3 & Magnesium, på vinterhalvåret ökar jag med D-vitamin och ibland C-vitamin.
  Det kommer så mycket tidningar med LCHF-recept och jag tycker det är lite "same-same", hittar nästan mer inspiration här på webben. Fast jag köper ibland, gillar att läsa tidningar.
  =)

  SvaraRadera
 6. Jag äter inga kosttillskott - ännu, min frissa (som är kostrådgivare) säger att jag ska äta omega3 och d-vitamin. Det får bli till hösten!
  Som lite tmatfreak...så läser jag allt som har med mat att göra! håller med om reklamen som inte passar och för mycket sötsaker - å andra sidan så kan det kanske öppna ögonen på fler?

  Och klart du ska mejla tidningen!
  /M

  SvaraRadera
 7. Jag gillar tidningen, men precis som du så tycker jag att det är reklam som inte passar in. Tycker du ska maila och föreslå mer variation i recepten. Jag läser mest recepten för det är mest det jag är intresserad av.
  Kosttillskott: D-vitamin och magnesium äter jag.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det är roligt med en lite lättsammare tidning som komplement till LCHF-magasinet som jag tycker kan vara lite väl "torrt". Reklamen har jag inte tänkt så mycket på (annat än pastan på baksidan som jag mest skrattade åt). Däremot kan jag hålla med i det som en del redan skrivit att det är lite väl mycket substitut och sötsaker. Men, på det hela taget gillar jag!

  Jag äter multivitamin och magnesium. På vintern även D-vitamin.

  SvaraRadera
 9. Jag hae gjort hemmagjor LCHF-pasta en gång, med fiberhusk mm tror jag. Den var god, men ibland är jag lite lat ;)

  SvaraRadera
 10. Hello =)
  Jag bor i småland och du bor uppåt i landet har jag för mig? :P Ha en toppen kväll!kramar

  SvaraRadera
 11. Hej kära du. Äter samma kosttillskott som du förutom C-vitamin som jag inte hittat någon bra. D-vitamin hoppar jag över nu på sommaren.
  Den tidningen har jag inte läst så kan inte uttala mig.
  Har läst din kommentar hos mig flera gånger och jag blir så glad över att någon känner igen sig. Det var du som fick mig att slutligen lägga bort mejeriprodukterna. Jag är inne på fjärde dagen. Ska bli spännande att se vad som händer i den här processen. Hörs snart igen./ Soli

  SvaraRadera