söndag 1 maj 2011

Vardagsgryta på kycklinglever :)



Du behöver:

2 ggr 400 g fryst kycklinglever ( det brukar vara 400 g i varje förpackning )
200g färska champinjoner
1 gul lök
3 dl cremé fraice
1 dl vit vin
Salt
Peppar
Smör
Persilja


Så här gör Du:

1. Låt kycklinglevern tina till hälften. Skär ner den i mindre bitar.
2. Hacka löken. Fräs lever och lök i lite smör.
3. Tillsätt champinjonerna och låt dem fräsa ihop en liten stund.
4. Tillsätt vin och koka bort vätskan till ca hälften.
5. Salta och peppra och häll på cremé fraiche.
6. Låt alltsammans koka ihop en kort stund.
7. Strö på persiljan innan servering.

1 kommentar:

  1. Det här lät ju inte heller helt fel. Velat göra något med kycklinglever men inte sprungit på nåt bra recept... tills nu :) Kram!

    SvaraRadera