Du behöver:
500 g fläskfilé2 pkt bacon
2 dl crème fraiche
2 dl vatten
2 msk soya
1 msk balsamvinäger
1 röd paprika
2. Hacka bacon i bitar (eller köp färdigtärnat) och stek i panna. Lägg det stekta köttet tillbaka i stekpannan.
3. Häll crème fraiche, soya och balsamvinäger i pannan. Krydda.
1 röd paprika
1 gul paprika
2 vitlöksklyftor
Peppar efter smak
2 vitlöksklyftor
Peppar efter smak
Så här gör Du:
1. Skär fläskfilén i små bitar och krydda med salt och peppar. Stek i stekpanna och lägg sedan åt sidan.2. Hacka bacon i bitar (eller köp färdigtärnat) och stek i panna. Lägg det stekta köttet tillbaka i stekpannan.
3. Häll crème fraiche, soya och balsamvinäger i pannan. Krydda.
4. Låt köttet puttra tills det är nästan klart.
5. Skär paprikor i lagom långa smala remsor. Lägg i stekpanna strax innan köttet är klart. Låt puttra i 2-3 minuter.
Mmmm.... Nästa gång jag har brist på matlagningsinspiration ska jag kika in här direkt! Kram //Petronella
SvaraRadera