Du behöver:
5-6 fläskkotletterSalt
Peppar
100 g smör eller margarin
2 gula lökar
250 g champinjoner
2-3 dl grädde
Så här gör Du:
Sätt ugnen på 200 grader
Krydda kotletterna på båda sidor med salt och peppar. Bryn dem sedan hastigt i hälften av matfettet.
Placera kotletterna upprätt i en ugnssäker form. Lägg skivad, rå lök mellan köttskivorna. Vispa ur stekpannan med vatten och tomatpuré och häll skyn i formen.
Rensa chaminjonerna och halvera dem. Fräs dem i resten av fettet i cirka 10 minuter. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med kryddor.
Häll såsen över kotletterna och sätt in dem i ugnen i ungefär en timme.
Krydda kotletterna på båda sidor med salt och peppar. Bryn dem sedan hastigt i hälften av matfettet.
Placera kotletterna upprätt i en ugnssäker form. Lägg skivad, rå lök mellan köttskivorna. Vispa ur stekpannan med vatten och tomatpuré och häll skyn i formen.
Rensa chaminjonerna och halvera dem. Fräs dem i resten av fettet i cirka 10 minuter. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med kryddor.
Häll såsen över kotletterna och sätt in dem i ugnen i ungefär en timme.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar