Oh, de här biffarna är så fantastiskt goda! Jag längtar redan till morgondagens lunch för att igen äta dem på jobbet! Det kommer definitivt att vara två lunchlådor till med dessa biffar! ;)
Här är recept på Fiskbiffar med smak av Asien:
Du behöver:
800-900g alaska pollock
1-1,5 msk asiatiska kryddor (frysta från Findus)
1-1,5 tsk fisksås
1-1.5 tsk limesaft
1-2 tsk fiberhusk
2 ägg
2-2.5 dl hackade skalade räkor
kokosfett till stekning
Så här gör Du:
1. Kör tinade fisken i matberedare. Hacka räkorna.
2. Blanda fisken och räkor med ägg, kryddor, fisksås och fiberhusk.
3. Forma medelstora biffarna.
4. Stek i kokosfett. Vänd fiskbiffarna försiktigt så att de inte går sönder.
5. Stek biffarna färdigt i ugnen, 200 grader, ca 10-15 minuter.
6. Servera med t ex limemajonnäs.
Mums, det här lät riktigt gott! Det måste jag testa. Tack! Ha en fortsatt fin måndagskväll.
SvaraRaderaKram!
Måste definitivt testas, låter supergott!
SvaraRaderaHa en fortsatt fin vecka!
Kram
Åhhh detta vill jag göra. Vet inte hur jag ska hinna göra allt gott du gör.
SvaraRaderaHa en fin kväll
Kram Jenny
Åh så gott det låter!
SvaraRaderaJag älskar fisk! Men har aldrig testat att göra fiskbiffar!
Kram kram Anna
Ja fiskbiffar är ju supergott...
SvaraRaderaMums! Vad goda dom såg ut! :)
SvaraRaderaKram
Sv.. Visst är fisk & curry gott ihop!
SvaraRaderaDetta ser också jättesmarriga ut! Har gjort liknande förut och det är ju så gott & lätt att göra. Fisk är ju toppen!!
Ha en härlig dag ..
=)
frysta kryddor? länken funkar inte..
SvaraRaderathanx för det tipset!! är du tankeläsare kanske ;) har tänkt på fiskbiffar de senaste dagarna men i vilken variant!?
SvaraRaderaKanske dessa då!
Det där lät ju jättegott. Fisk kan man göra väldigt mycket gott av.
SvaraRaderaTack för kommentaren i min nya LCHF-blogg =) Då hittade jag till dig så nu finns du länkad på min sida..
SvaraRaderaHittar säkert en massa gott här..
Ha en fin dag..
Kram Mia
Ser otroligt gott ut speciellt för mig som älskar fisk och skaldjur. Mina smaklökar fick mycket gott nu i Götet. Det lever jag på länge:).
SvaraRaderaIkväll har vi gäster här och jag ska titta lite här hos dig och se vad jag kan laga till, Så Stort Tack till dig!
Varma kramar
Åh, det där låter gott!
SvaraRaderaTänkte göra dessa på fredag men funderar lite över vad jag ska ha till. Tänkte mig en kall limesås med smetana som bas. Hur blir det tror du? Är biffarna mättande eller borde man ha någonting till förutom sås?
SvaraRaderaKram!