söndag 1 februari 2015

Zucchinibiffar med rödbetsröra :)


Den här rätten består av nästan bara rester av juiceing. :)
Zucchinibiffar är gjorda av zucchini, så klart, broccoli, gurka, morötter och stjälkselleri, alltså pulpan av dessa grönsaker. Till det tillsatte jag ägg, kokosmjöl, fiberhusk, salt, peppar och kryddor som chili, timjan och basilika.
Sedan är det bara att steka biffarna i smör/ghee/kokosolja/olivolja på medelvärme.


Till biffarna gjorde jag rödbetsröran som också består av rester från juiceing. Rödbets- och morotspulpan plus skivad gurka och babyspenat. Sedan rörde jag den ihop med örtmajonnäs och saltade/kryddade med örtsalt.


Har ni några mer förslag på vad man kan göra med rester av juiceing? 

3 kommentarer:

  1. Detta ser jättegott ut Lana! Tänk vad mycket man kan göra med "rester" .. Massor med nyttigheter är ju dessutom kvar.
    :)

    SvaraRadera
  2. Dina biffar ser så perfekta ut! Jag har gjort bl.a. morotsknäcke och godisbollar på pulpan. Kram!

    SvaraRadera
  3. Ser fantastiskt gott ut!!!
    Kraam <3

    SvaraRadera