Oh, jag säger bara: Såååååååååååååå gott! :) Min nya favvokyckling! Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök! :)
Här är recept på Baconlindad kycklingfilé fylld med parmesan, basilika och vitlök:
Du behöver:
6 kycklingfiléer
100 g grovriven parmesanost
färsk basilika
2 msk rumsvarmt smör
1 stor pressad vitlöksklyfta
salt, peppar
2 paket bacon
Så här gör Du:
1. Putsa kycklingfiléer. Skär ett djupt snitt i varje filén.
2. Kör osten ihop med basilikablad och pressad vitlök i matberedaren till en mjuk pasta.
3. Fyll filéerna med pastan.
4. Linda varje filén i bacon. Stek filéerna i ugnen, 200 grader , ca 25-30 minuter
Fylld kycklingfilè är ju bara så gott! Det blir så saftigt och mört av det!
SvaraRaderaKram C
Ja, verkligen! Och man kan variera fyllningen så mycket! :)
RaderaÅh, mums!! Håller med, det är ju så gott :D
SvaraRaderaJag har ätit upp nästan allt själv... ;)
RaderaÅh så gott det ser ut, det receptet spar jag! Men jag måste välja en annan ost eftersom jag har en i familjen som avskyr parmesan:))
SvaraRaderaHa det gott!
Hi, hi... jag hade en också som var skeptisk mot fyllningen pga parmesan, men hon åt hela två kycklingfiléer och tyckte det var gott! :) Prova du också och säg att det är annan ost! ;)
RaderaOjojoj vad gott!!! Hoppas jag kan testa det snart. :)
SvaraRaderaHa en fin helg underbara Lana!! Kram!
Tack, tack för fina ord! :):)
RaderaJummie!!! Ser fantastiskt gott ut :-P
SvaraRaderaHar ju kyckligfile i kylen så kanske borde fixa till dessa imorgon!!!
Ha det bra kram Annica
Oh, den är verkligen så gott! Jag som innan var liite skeptisk till parmesan älskar den osten, speciellt i kombination med basilika och vitlök! :)
RaderaNu kör jag igång med detta! Gillar att det går att förbereda :-)
RaderaJa, kul! Lycka till! :)
RaderaÅh, det där l¨ter supergott! Jag måste få tjuva receptet!
SvaraRaderaGör det, jag blir bara glad att du gillar receptet! :)
Raderaså gott med färsk basilika i, mums!
SvaraRaderaJa, basilika är så gott! :)
RaderaJag hinner inte med att göra allt gott du gör!
SvaraRaderaMen så lätt det är bara man tänker efter, bara att ha i mixern lite gott så blir det en fin creme. Finns ju massor man kan prova. Men detta lät ju så gott, måste nog byta ut någon dag på min matsedel. ;)
Hoppas du får en underbar fredag.
Kram Jenny
Ja, ja, det är bara att stryka ett recept i matlistan och skriva ett nytt! ;):)
RaderaTack för fina ord! :)
kram
Vad roligt att du gillar recept! Hi, hi, det är väl bara att stryka recept från matlistan och skriva ett nytt! :)
RaderaKram
Sparar detta!! Kyckling, bacon & parmasan kan aldrig bli fel .. ser jättegott ut!
SvaraRaderaHa en skön fredag!
=)
Ja, parmesan är så himla gott! :)
RaderaKram
Men himmel så gott det verkar!! SLURP!=))
SvaraRaderaJa, precis, rätt ord: SLURP, SLURP! ;)
RaderaGott! :)
SvaraRaderaJag har 3 systrar och en bror :)
Ha en fin helg du med!
Kram
Ja gör de vettja. De går säkert ha i kapris om du gillar de :)
SvaraRaderaHa en supefin kväll! Kramar
Ser supergott ut, detta recept sparar jag. Kommer att ingå i min nyårssupé.
SvaraRaderaKall avokadosoppa garnerad med ett ägg av vispad grädde, brödkrutonger och knaperstekt bacon.
Baconlindad kycklingfilé serverad med en krämig potatisgratäng och en enkel grönsallad.
Ljummen Annanaspaj under marängtäcke serverad med vaniljglass.
Ha ett riktigt Gott Nytt År!
Mvh/ Diana