tisdag 25 februari 2014

Detox, dag 3

Tredje dagen gått bra med! :)
Morgonprocedur var samma som föregående dagarna, dvs shot med korngräs, Ultra Detox + Ultra Balans, varmt citronvatten + kokosolja och till sist shot med maca- och maquipulver.
Till frukost åt jag upp rester av chiapudding. 
Till "mellanmål" gjorde jag färskpressad juice av morötter, en bit grapefrukt, gurka, havtorn och tranbär. Det blev en härlig färg på juicen som passade så bra att dricka i soligt kök! :)


Havtornsbär är verkligen superbär som innehåller fettsyrorna omega 3, 6, 7 och 9. Omega 7 är en viktig fettsyra som kroppen själv producerar. Den är särskilt viktig för tarmarna och slemhinnorna. Men ju äldre vi blir desto sämre blir produktionen av den. Därför kan det vara bra att fylla på omega 7!


Till lunchen åt jag ugnsrostade grönsaker: champinjoner, gul- och röd paprika och zuchinni. Allt det toppade jag med solrosfrön och blandade med 2 msk ghee, örtsalt och peppar. In i ugnen på 225 grader, ca 20-25 minuter.


Till andra mellanmål gjorde jag färskpressad juice på stjälkselleri, grapefrukt, kiwi och grönsallad. Gott, syrligt och fräscht! :)


Jag provat mig fram just med kiwi, som är rätt söt för mig egentligen...men i kombination med grönsaker och den "bittra" smaken från grapefrukten kändes det helt ok i magen och jag hade inget sötsug efteråt! :)


8 kommentarer:

  1. Allt låter så gott och fräscht! Kram!

    SvaraRadera
  2. Härliga glas med härliga färger.

    SvaraRadera
  3. Allt låter supernyttigt och fräscht! En detoxvecka skulle man nog behöva lite till mans. Fortsatt lycka till!

    SvaraRadera
  4. Snacka om att hålla förkylningarna borta här i vabruari - alla är ju sjuka nu känns det som. Vuxna som barn. Vi skulle behöva en sånhär vitaminboost hela högen!

    SvaraRadera
  5. Härligt med detox Lana, gillas mycket! Kram.

    SvaraRadera
  6. Jättekul å läsa dessa inlägg om din detox! Även om det inte är något för mig ;) Du är jätteduktig som gör detta tycker jag!

    Ha en fin morgondag vännen!
    Kram C <3<3<3

    SvaraRadera
  7. Härligt att den tredje dagen också gick bra :) åh, vad sugen jag blev på ugnsrostade grönsaker...

    SvaraRadera