Den fjärde dagen gått också bra! Morgonprocedur var den samma som föregående dagarna. Till frukost blev den en god smothie med 1 avokado, 1 banan, ca 1,5 dl blåbär- och hallonblandning. Allt det toppades med bipollen.
Här ser du påsen med bipollen.
Smoothie blev så där härligt tjock och krämig så jag åt den med sked. Och det är faktiskt mycket bättre att göra så än att hiva i sig allt snabbt och på en gång, då kan man få ont i magen!
Här är min morgon/frukostdrink med citronvatten, macapulver och maquipulver. God och syrlig smak. :)
Till mellanmål blev det färskpressad juice på stjälkselleri, morot, gurka, ingefära och röda vinbär.
Och så är det varmt citronvatten med ingefära som gällde hela dagen! :)
Slowjuicer är mitt bästa köp för tillfället! :) |
Till lunch och middag blev det champinjon- och morotsbiffar.
Så här gjorde jag: Jag sparade morot- och gurkrester från juicetillverkning. Sedan blandade jag finhackade skogschampinjoner, ägg, mandelmjöl (från mandelmjölkstillverkning), salt, peppar och örtkryddor Provencale. Sedan formade jag grönsaks- och svampmassan till biffar och stekte de i ghee (skirat smör). Biffarna åt jag med en sallad av gurka, stjälkselleri, paprika, romansallad och avokadoolja. Gott! :)
Jag hoppade över mellanmål nr 2 med färskpressad juice, eftersom jag var helt enkelt inte hungrig. Får se hur det blir idag... :)
Vilka fina biffar - de ser verkligen goda ut! Jag älskar vegobiffar som ett alternativ till kött! Kram - kämpa på!
SvaraRaderaJag gillar också krämiga och tjocka smoothies. Vilka goda biffar du gjort. Kram
SvaraRaderaDen lila smoothien med gult på är underbart vacker!
SvaraRadera