En av förrätter på Nyårsafton var en tomatsallad med parmesanchips. Enkelt men mycket gott! :)
Här är recept på Tomatsallad med parmesanchips:
1. Riv parmesan (jag har köpt färskriven parmesan från märket Zeta)
2. Lägg parmesan i små högar på bakplåtspappersklädd plåt i små högar. Grädda chips i ugnen, 200 grader, ca 5 minuter.
3. Låt svalna. Förvara chipsen mellan smörpapper i en lufttätt burk.
4. Halvera körsbärstomater (jag köper ekologiska på Willys). Salta, peppra och krydda med örtkryddor Provencale. Tillsätt olivolja och äppelsidervinäger.
5. Servera med parmesanchips.
Enkelt och gott! Sånt gillar jag!
SvaraRaderaKram/M
Jepp, enkelt och gott!
SvaraRaderaSå fräscht och gott! Kram och trevlig helg!
SvaraRaderaSå gott det låter, mums. Kram på dig Lana!
SvaraRaderaSå enkelt och gott! Ha en trevlig helg, kram!
SvaraRaderaSå roligt att vi båda skriver om ostchips idag ^^ Lät jättegott detta!
SvaraRaderaDet enkla är ofta det bästa ;)
SvaraRaderaVisst blir det gott med sådana chips, smidigt och smarrigt!
SvaraRaderaEn god fortsättning till dej,
kramar
Enkelt och gott!
SvaraRaderaHa en trevlig helg!
Kram Margot
Dessa chips vill jag absolut testa Lana!
SvaraRaderaGod fortsättning!
Det ser fantastiskt gott ut. Åh, vad skönt att du är ledig lite till <3 kram
SvaraRaderaMuuuums =)
SvaraRaderaMmmm va gott!
SvaraRaderaDet enkla med rena smaker tilltalar verkligen :)
Kraaaam <3<3<3<3<3