fredag 3 januari 2014

Tomatsallad med parmesanchips :)

En av förrätter på Nyårsafton var en tomatsallad med parmesanchips. Enkelt men mycket gott! :)


Här är recept på Tomatsallad med parmesanchips:
1. Riv parmesan (jag har köpt färskriven parmesan från märket Zeta)
2. Lägg parmesan i små högar på bakplåtspappersklädd plåt i små högar. Grädda chips i ugnen, 200 grader, ca 5 minuter.
3. Låt svalna. Förvara chipsen mellan smörpapper i en lufttätt burk.
4. Halvera körsbärstomater (jag köper ekologiska på Willys). Salta, peppra och krydda med örtkryddor Provencale. Tillsätt olivolja och äppelsidervinäger.
5. Servera med parmesanchips.




13 kommentarer:

  1. Enkelt och gott! Sånt gillar jag!

    Kram/M

    SvaraRadera
  2. Så fräscht och gott! Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Så gott det låter, mums. Kram på dig Lana!

    SvaraRadera
  4. Så enkelt och gott! Ha en trevlig helg, kram!

    SvaraRadera
  5. Så roligt att vi båda skriver om ostchips idag ^^ Lät jättegott detta!

    SvaraRadera
  6. Visst blir det gott med sådana chips, smidigt och smarrigt!
    En god fortsättning till dej,
    kramar

    SvaraRadera
  7. Enkelt och gott!
    Ha en trevlig helg!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  8. Dessa chips vill jag absolut testa Lana!
    God fortsättning!

    SvaraRadera
  9. Det ser fantastiskt gott ut. Åh, vad skönt att du är ledig lite till <3 kram

    SvaraRadera
  10. Mmmm va gott!
    Det enkla med rena smaker tilltalar verkligen :)
    Kraaaam <3<3<3<3<3

    SvaraRadera