Idag har jag hunnit mycket... hunnit jobba: haft uppträdande med mina pianoelever på Flanör (köpcentrum) i samband med julskyltning, hunnit laga mat till veckan och hunnit baka, både LCHFbröd (bilder och recept kommer senare) och Saffransmuffins, LCHF givetvis! :)
Visst ser de smarriga ut? :)
Du behöver:
2,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
125 g smält smör
100 g färskost
1 dl kesella 10%
2 tsk bakpulver
4 ägg
1 pkt saffran
Så här gör Du:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smät smöret och lägg i saffran och blanda väl.
3. Vispa ägg poröst, tillsätt kesella, färskost och det smälta saffransmöret.
4. Blanda de torra ingredienserna och rör ner. Blanda väl.
5. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i ca 25-30 minuter.
6. Avnjut muffinsarna varma med en klick smör på eller vispad grädde! Mums!
jag bakade dessa ikväll. JÄTTEGODA! Åh, va gott att också ha något smaskigt med saffran på lucia!
SvaraRaderaDu har en jättefin blogg!