måndag 28 november 2011

Bröd, igen! Så klart LCHF-vänlgt! :)

Det här receptet på LCHF-bröd är såååå bra! Jag har hittat det hos Åse som har en mycket fin blogg med snygga bilder och härliga recept! :)
Brödet blev väldigt fint!



Och här är receptet på LCHF-bröd som jag har tagit rakt av från Åses blogg. Det enda jag ändrat att istället för sesamfrön använde jag hampafrön och chiafrön:
Du behöver:
4,5 dl mandelmjöl
1 msk BakePro (finns att köpa hos LCHFbutik)
6 msk fiberhusk
2 msk hampafrön
1 msk chiafrön
3 tsk bakpulver
1,5 tsk salt
6 ägg
3 dl creme fraiche
6 msk smält kokosfett (finns också att köpa hos LCHFbutik)
Så här gör Du:
1. Vispa ägg fluffigt. Tillsätt det smälta kokosfettet och creme fraiche.
2. Blanda i annan skål de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten. Blanda väl.
3. Klä en avlång brödform med bakplåtspapper. Häll i smeten i formen och jämna till ytan med en blött sked.
4. Grädda 200 grader i 45 minuter. Täck med bakplåtspapper de sista 15-20 minuter så att brödet inte bränns.




1 kommentar:

  1. Det hära ѵaгt någon tорpensіtе, tro på på
    att man κοmmeг åtеr!


    My blog pοst: jeans online

    SvaraRadera