fredag 2 juli 2010

Passa tiden med roliga väggklockor :)

Jag är totalt ointresserad av fotboll... Men resten av familjen... maken, sonen och dottern är tvärtom! Dottern spelar själv fotboll, men inte ens hennes matcher kan väcka nåt fotbollsintresse hos mig...
Dagens resa till Stockholm flyttas till imorgon pga... gissa!... FOTBOLL, VM alltså. För den börjar kl 16.00 och då kanske man inte hinner tillbaka i tid från Stockholm, för man måste passa tiden och det är nästan omöjligt när man shoppar :)

Man kanske kan passa tiden med roliga väggklockor? Hemma i alla fall! :)

Den här väggklockan kan beställas på http://www.bizy.se/


Klockan nr 2 heter Creative. En väggklocka utöver det vanliga. Här får du chansen att använda all fantasi och kreativitet för att hålla ordning på klockslagen. Själva klockan och visarna är en enhet som placeras på väggen. De färgglada små askarna/ramarna kan sedan placeras fritt på väggen, eller i en vanlig cirkel om man vill det. I askarna kan man förvara småsaker eller sätta in sina finaste foton och göra klockan till sitt egna, alldeles unika konstverk!

Klockan kan beställas på http://www.bolagret.se/En väggklocka till som också kan beställas på http://www.bolagret.se/

Den här klockan gör det lättare att komma ihåg vem du ska träffa och när! I grunden en ren väggklocka med urtavla i vitlackerad metall. Det som gör den extra rolig är att istället för markeringar för klockslagen medföljer 12st minimagneter man kan placera lite som man vill på urtavlan. Klocka och anslagstavla i ett!
En till rolig väggklocka som du bygger ihop själv med de färgglada pusselbitarna. Kan byggas ihop på flera olika sätt. Går att beställa på http://www.inreda.com/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar