söndag 23 maj 2010

Skor som snarare är smycken än fotbeklädnader :)

Irregular Choice är ett Engelskt skomärke som designas av Danny Sullivan. Designen är minst sagt unik med en mängd detaljer, som gör skorna till smycken snarare än fotbeklädnader. Irregular Choice gör alla sorters damskor: pumps, ballerinas, stövletter och stövlar. Skorna är av hög kvalitet och varje detalj är omsorgsfullt utformad. Insidan är lika väldesignad som utsidan och sulorna kännetecknas av fantasifulla mönster. Irregular Choice´s motto är att sticka ut och bryta konventioner, snarare än att följa trender. Med sina fantasifulla modeller i helt olika stilar, ger Irregular Choice skor alla bärare möjlighet att uttrycka sin helt egna personlighet. Skorna är både klassiska och rätt på samma gång, eftersom märket egentligen bara följer sitt eget mode.
Designen är gjord av en expert på läster, som ser till att skapa rätt balans skorna, så du står stadigt oavsett höjden på klacken.
Märket är nytt på den svenska marknaden och vi tror det kommer älskas av alla som vill hitta sitt alldeles egna märke som inte så många andra känner till – ännu.

Det här skomärket har jag hittat på www.brandos.se

2 kommentarer:

  1. Supersnygga skor, synd att jag inte är så bra på att gå i höga klackar. De låga funkar bäst för mig, tyvärr. Men de var ju snygga de också :)

    SvaraRadera
  2. Ja, alla de skorna hur snygga som helst :) Kanske ska önska mig ett par i fördelsedagspresent :)

    SvaraRadera