onsdag 5 maj 2010

Kul att ha eller onödigt? Välj själv!

Har Du köpt nån gång något som är fint, fiffigt och coolt men onödigt? Jag är övertygad att du har gjort det! Det har jag! På http://www.inreda.com/ har jag hittat en del roliga saker. Det är upp til Dig att tycka om dessa prylar är bra att ha eller är det helt onödigt!

1. Soptunneklädsel: Låt din soptunna blomma! Äntligen kan du dölja din fula soptunna på ett enkelt och snyggt sätt! Soptunnan kläs lätt med ett självhäftande, dekorativt vinylöverdrag som är väder, sol och vattentåligt. Dekorationstrycket klarar givetvis UV-ljus.
2. Tofflor microfiber: Smått galet roligt! Microfiber tofflor. Perfekta att använda när du kliver ur badet. Skura och torka golvet på ett roligare sätt. One size: längd 28 cm. Moppsulan sitter fast med kardborre, kan tas loss och tvättas i maskin.
3. Baking Moulds, kakformar: Dekorativa kakformar till sockerkakan, limpbrödet eller varför inte en saffranskaka nu till jul. De är gjorda för att ge ditt hembakta bröd en elegant styling, både för att ge bort eller bjuda på hemma. Lägg degen i kakformen och in i ugnen, tål 250 grader. När kakan är kall, sätt på locket och botten, klar att ges bort! Eller knyt finaste rosetten i färgglatt siden och sätt cellofan runt den. Passar vid presenter, fester, försäljning på barnens skola eller som en speciell gåva till dina närmaste.
4. Plåster i blå/rosa plåtask, Cupcake: Plåstra dina sår med sockersöta latexfria plåster! Fin plåtask med 12 st individuellt förpackade sterila plåster.

5. Gurkburken: I Gurkburken håller sig gurkan friskare och fräschare. Så fort du börjat skala eller skära i gurkan så låter du den flytta in i Gurkburken. Det förlänger hållbarheten med minst en vecka mot att förvara gurkan i exempelvis plastfolie.Burken är dessutom både rolig, praktisk och snygg i kylskåpet. Gurkburken är en miljösmart liten investering som gör både gurkor och konsumenter glada.

6. Mjölkpaketsfodral, Multiplikation: Med QL Pak blir mjölk- och filmjölkspaket både snyggare, roligare och mer lärorikt. Dessutom ger QL Pak-fodralet mer stadga till paketet vilket gör det lättare för de minsta när de vill hälla upp sin fil eller mjölk själva. Fodralet är av hållbar kartong, bara att vika ut och stoppa ner paketet. Kan användas om och om igen. Mått: 97 x 64 x H 168 mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar