måndag 4 augusti 2014

Usch, så dåligt med bloggandet...

Jag är så dålig på att blogga denna sommar... men det kommer liksom inte av...antingen reser jag, grejar hemma, läser eller övar på piano. Det har ju varit en del konserter under denna sommar, så pianotangenterna och pianofingrarna har inte fått vila sig så mycket under denna semester. :)
Förra veckan var vi till Malmö för att hämta sonen inför hans nästa äventyr. Han kommer att börja läsa till höst. Vilken stad ska flytta till vet vi inte ännu... Hans förstaval är Kalmar, plus att han står som reserv till Västerås och Linköping. Så det ska bli spännande vart vi ska hjälpa honom att flytta... det blir i slutet av augusti.
Och än så länge njuter jag av att ha honom hemma! :)

I Malmö passade jag på och köpte på mig massor med ekologiska produkter från Green Marknad och Rawfoodshop. Såååå nöjd! :)

Lägger ut några mobil-bilder här. Har glömt vår systemkamera denna gång:

Dasha vilar medans vi fikar. :)

På Stora torget :)

Med mina älskade barn :)

Dashas favvo-plats att sova under resan ;)

Dottern har lärt mig ta selfie på rätt sätt ;)

Och här är dagens bild (må 4/8). Osminkad med nyklippt :)

3 kommentarer:

  1. Råder nog lite allmän bloggtorka, vi håller själva just på att uppdaterar oss hos andras bloggande efter att vi haft datorfri tid så mycket som möjligt på semestern. Men det är ju så det ska vara, ledighet och sommar går inte riktigt ihop med att sitta inne framför en skärm:)

    Ha det fortsatt gott Lana,
    kramar

    SvaraRadera
  2. Tja, det finns ju så mycket man ska hinna med, särskilt under sommaren. man får prioritera, och det låter ju som om du haft mycket annat spännande för dig. Jag har varit urdålig på att läsa andra bloggar under sommaren också, men försöker ta igen lite nu när vädret är sämre. Ha det fortsatt bra! Kram!

    SvaraRadera