söndag 27 april 2014

Vitaminbomb i form av god juice och grönsaksbiffar rester av juicetillverkning :)

God och näringsrik juice är perfekt att dricka på morgonen! :) Min juice brukar jag i och för sig dricka två timmar efter jag ätit frukost, bäst för bra matsmältning! :)
Den här juicen gjorde jag på: broccoli, morot, persilja, grönsallad och ananas. Mums! :)


Rester av juicetillverkning, förutom ananas, använde jag till grönsaksbiffar. Perfekt sätt att ta vara på pulpan.


Grönsakshacket blandade jag med kokosnötmjöl, ägg, örtsalt och örtkryddor provensale.  Jag stekte biffarna i ghee/skirat smör.


7 kommentarer:

  1. Ser väldigt gott ut Lana. Jag funderar oxå på att köpa en sån som gör juice :P
    Du är så duktig på att ta hand om alla rester, önskar jag var bättre på detta. För skärpa mig. De ser jättegoda ut. Önskar dig en fin och solig dag <3 kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det ser så gott ut! Jag tycker det är så bra att man kan använda pulpan till så mycket. Kram

    SvaraRadera
  3. Oj så gott och nyttigt! Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  4. Juice är gott men min mage tycker att det är lite för starkt och koncentrerat. Därför dricker jag det sällan. Apelsinjuice från vår press hör dock till lördagsfrukosten. Kram!

    SvaraRadera
  5. Tycker att det är så smart att du använder resterna från juicen till matlagningen, inget slöseri utan bara god mat!
    Hoppas du får en riktigt fin vecka Lana,
    kramar i massor!

    SvaraRadera
  6. De ser jättefina ut, din nyttiga grönsaksbiffar. Kram!

    SvaraRadera
  7. Klokt att göra något av pulpan också, det är ju så synd att slänga!

    SvaraRadera