söndag 11 april 2010

Presenter som är valda med omsorg

Vilken trevlig, rolig och underbar kväll vi hade igår! God mat och trevliga gäster, vad behövs mer... Jag är extra glad för fina presenter jag fått av mina vänner! Glad för att presenterna är valda med omsorg! Tusen tack, säger jag en gång till! Du har väl redan märkt att jag är noga att det mesta i mitt liv måste matcha, hi, hi... Så är det med mina presenter! De matchar färger i mitt hus, färger på mina skor och väskor :) Hur kul som helst! :) Rulla ner och inspireras! :)Present nr 1: en skarf som ger en underbar vår/sommarkänsla. Kommer definitivt att bli min favorit i vår/sommar. Nedan kan Du se hur jag kan kombinera/matcha den här skarfen med en del av mina skor och väskor:Present nr 2: en ljusstake som också ger den där härliga vår/sommarkänslan. Med den fina gröna färgen passar den här ljustaken in i vårt sparum (mer bilder från sparummet kommer senare).Present nr 3: en ljusstake till, med ett häftigt ljus som så klart passar in i Rödarummet!

Present nr 4: en blomkruka med ett vackert blomarrangemang som också passar in och matchar husets/altanens färger!


3 kommentarer:

 1. Hej "Ryskadockor"!
  Jag är också en prydtjej som du.
  Jag har samlat på skor i stort sätt hela mitt liv. Jag omkring 300 skor. För detta krävs dock en stor garderob. Har du några smarta förvarings tips?
  Blev lite nyfiken hur många skor du har?
  Mina favorit skor är mina alligatorstövlar som kostade mig en förmögenhet! Jag älskar även Louise Vuitton! Jag rekommenderar dom starkt! Dyr men värt priset! Klackarna har inte gått sönder för mig och håller sig i samma skick hela tiden.

  Hälsningar/ Anna, en tjej som ÄLSKAR skor!

  SvaraRadera
 2. Hej, Anna! Vad roligt att du hittade till min blogg! Oj, oj, jag har hälften så mycket som du! Och min man säger att jag har för många skor, hi, hi... Ja, det krävs mycket plats... jag har ett dressingroom där jag har alla mina kläder och skor, skorna står på skohyllor i skåp som jag köpte på IKEA. Men det börjar bli trångt... :) jag tycker om märke BRONX :)

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Ja, jag hittade din blogg av en ren slump faktiskt. Klickade mig fram lite bland blogspots bloggar. :) Ja, min man tycker också att jag har FÖR många skor. Men jag tror att han aldrig kommer att förstå sig på det här med att spara skor. :) Det är bara nått vi kvinnor förstår sig på. :) Oj, vad lyxigt det lät med en dressingroom och allt, det är faktiskt nått jag önskar i present! Jag har dock mina skor förvarade (för tillfället) i några garderober nere i källaren. Men det är bara för tillfället det. :)
  Vad kul att du gillar BRONX, jag har nämligen ganska många par av dem, mina favoriter av dom är "Bronx - Lizard Breeze - Svart" tror jag. Dom är jätte snygga och passar galant nu till våren! Jag vill även rekommendera skor ifrån "Forever 21", där har dom riktigt lyxiga pumps! :) Det vore roligt om du skulle vilja fota ett kort på ditt dressingroom och lägga upp på bloggen så kanske man får lite tips och ideér? :)

  Hälsningar/
  Anna

  SvaraRadera