söndag 23 augusti 2015
Kycklingfärsbiffar med wokgrönsaker och fetaost :)
Så goda och saftiga blev dessa kycklingfärsbiffar! Och enkla att göra är de också! :)
Här är recept på Kycklingfärsbiffar med wokgrönsaker och fetaost:
Du behöver:
ca 600-800g kycklinglårfilé
ca 300 g wokgrönsaker (jag använde ekologiska frysta wokgrönsaker av märket Garant, som jag köpt på Willys)
1 paket fetaost
2 ägg
1-2 msk kokosmjöl
salt, peppar och kryddor efter smak
Så här gör du:
1. Kör kycklingfilé till färs i en matberedare. Tillsätt wokgrönsaker, ägg, fetaost, kokosmjöl, salt, peppar och kryddor och fortsätt mixa tills det blir en slät smet.
2. Forma biffarna och stek de i smör/ghee/kokosolja.
3. Efterstek biffarna i ugnen, 200 grader, ca 25 minuter.
Etiketter:
LCHF kyckling,
LCHF mejerifritt,
paleo
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Kul idé att blanda wokgrönsaker i själva färssmeten. Biffarna ser verkligen supergoda ut! kram!
SvaraRaderaÅh det här receptet ska jag spara :)
SvaraRadera