söndag 11 september 2011

Laxgratäng :)

Du behöver:
500-600 g benfri lax skuren i små bitar
salt
Seafood&fish krydda från SantaMaria
Dillpeppar från LCHF-butiken
2-3 dl skalade och grovhackade räkor
4 dl creme fraiche
1 msk tomatpuré
1 krm cayennepeppar
1/2 tsk sambal oelek
1 pressad vitlöksklyfta

Så här gör Du:
1. Lägg laxbitar i en smord ugnsäker form. Salta och krydda laxbitarna med Seafood&fish. Förgrädda kryddade laxbitarna i ugnen, 150 grader, 10 minuter.

2. Blanda ihop creme fraiche, tomatpure och grovhackade räkorna. Krydda med dillpepparn.
3. Applicera röran på laxen.

4. Tillaga gratängen i ugnen, 225 grader, ca 15 minuter.


1 kommentar:

  1. Ska prova detta på fredag när jag ska bjuda min mamma på middag och sambon jobbar! :D Ser riktigt gott ut!

    SvaraRadera