måndag 19 september 2011

Köttfärsgratäng med aubergini och fetaost :)

Mycket god gratäng där jag faktiskt använde lite olika "rester" från kylskåpet... Här är receptet:
Du behöver:
Färdistekt tacokryddad köttfärs, ca 500 g
Tacosalsa/sås, organic, ca halva burken
Keso naturell, halva burken, det blir ca 125 g
1 aubergini
100-150 g fetaost
salt och kryddor efter smak
Så här gör Du:
1. Finfördela den stekta färsen i en ugnsäker form.
2. Skiva aubergini och stek den i olja eller smör.
3. Lägg de stekta auberginiskivorna ovanför färsen ett jämnt lager.
4. Blanda keso, tacosalsa och smulad fetaost och lägg röran över köttfärsen.
5. Gratinera allt i ugnen, 225 g grader, ca 25 minuter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar