Du behöver:
3-4 st kycklingfiléer200 gram färdigtärnad bacon
500-600 gram strimlad vitkål
1 st strimlad purjolök
2 dl crème fraiche
1 dl hackade soltorkade tomater
100 g mozzarell
Chicken & steak krydda från Santa Maria
Salt
Svartpeppar
Chicken & steak krydda från Santa Maria
Salt
Svartpeppar
Så här gör Du:
1.Bryn kycklingen i mindre bitar och krydda med chicken & steak.2. Stek baconet och blanda med kycklingen.
3. Stek vitkålen och krydda med salt och svartpeppar.
3. Stek vitkålen och krydda med salt och svartpeppar.
4. Blanda i purjolöken och låt den steka med en liten stund.
5. Ta hälften av vitkålen och lägg i en smord ungsform. Fördela kycklingen och baconet ovanpå. Fyll på resten av vitkålen.
5. Ta hälften av vitkålen och lägg i en smord ungsform. Fördela kycklingen och baconet ovanpå. Fyll på resten av vitkålen.
6. Skör mozzarella i små bitar och blanda med creme fraiche.
7. Bred över crème fraichen-blandningen.
8. Sätt in i ugnen cirka 30 min, 225°.
8. Sätt in i ugnen cirka 30 min, 225°.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar