måndag 7 juni 2010

Sol, vind och vatten...

Jag har suttit i flera timmar och letat efter sistaminutenresa till Turkiet. Imorgon ska passet fixas och sedan är det bara boka hotell och biljetter och förbereda sig för mycket sol! :) Då ska man vara extra försiktig med sin hy! Det viktigaste innan man börjar sola är kroppspeeling!

Skrubb & Peeling
Skillnaden på en skrubb och peeling är generellt att en skrubb är mera grovkorning och en peeling då har lite finare konsistens. Skillnaden mellan salt- & sockerskrubb är att saltskrubben känns lite kraftigare och sockerskrubben är något varsammare mot huden. Har du känsligare hud bör du testa sockerskrubben.

Lite tips och exempel på skrubb & peeling från http://www.eleven.se/ Här kan Du se både budget och lyxvariant:

1. Greenland Fruit Extracts Body Scrub, Papaya, 99 kronor:2. Bella Luccè Peruvian Chocolate Sugar Scrub, Eco, 395 kronor
Pressat kakaosmör och kokosolja ger näring samtidigt som rent rörsocker avlägsnar döda hudceller och ger mjukare, mer strålande hud. Denna dekadenta choklad-bodyscrub är skapad med ekologisk Dagobachoklad, franska kakao och lyxigt, gyllene kakaosmör för en 100% naturlig njutning.


3. Ole Henriksen African Red Tea Exotic Body Scrub, en skonsam, högkvalitativ body scrub med brunt socker. Berikad med riktigt Afrikanskt rött tè & C-vitamin. Designad att återuppväcka och återfukta, 995 kronor:4. Kaeline Savon Noir à L'Eucalyptus, den svarta tvålen är en del i ritualen när du skall göra din hammam som i Turkiet. Tvålen är baserad på saft från pressade oliver, salt samt eukalyptus som är tillsatt för att öka hudens blodcirkulation. Den svarta tvålen är mycket rik på Vitamin E och är så skonsam att den kan användas på alla hudtyper. Tvålen kan användas separat som duschtvål eller tillsammans med skrubbvante och ger då huden en välgörande peeling, 249 kronor:

Vill Du hitta flera produkter så är det bara gå in på http://www.eleven.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar