tag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post8299522264734373546..comments2023-09-13T06:26:12.393-07:00Comments on Ryskadockor: Rostbröd, gluten- och mejerifritt :)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-32455097455913163862012-10-19T02:35:37.240-07:002012-10-19T02:35:37.240-07:00* Jo då, den 100% chokladen och mandelsmöret är fo...* Jo då, den 100% chokladen och mandelsmöret är fortfarande slut och har varit det i en månad :(Louisehttp://kfmnpahlchf.blogg.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-37532164446867045282012-10-18T21:37:00.533-07:002012-10-18T21:37:00.533-07:00Jag är bara glad att dela med mig olika goda nytti...Jag är bara glad att dela med mig olika goda nyttiga matrecept!<br />Du kan också använda kokosnötmjöl som man kan köpa på ICA (kung markatta eller risenta märke), hälsoaffärer eller beställa på lchfbutiken.se eller bodystore.com!<br />Lyck till! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-72702978476542389412012-10-18T21:35:11.170-07:002012-10-18T21:35:11.170-07:00Vad roligt att du gillade receptet och att det ble...Vad roligt att du gillade receptet och att det blev lyckat! :)<br />Det här är liksom optimala receptet för ett gott och fluffigt lchf-bröd som kan varieras i oändligheter!:)<br />kram kramAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-15427004864662279602012-10-18T13:48:30.723-07:002012-10-18T13:48:30.723-07:00Vad roligt att du ger brödrecept...satt precis och...Vad roligt att du ger brödrecept...satt precis och berättade för maken att jag skulle göra en bakning imorrn på gott bröd för mig:). Jag äter egentligen inte LCHF utan har mer tagit bort vetemjöl och socker för att jag och min MS mår bättre då. Idag gjorde jag mandelmjölpannkakor och de blev så himlans goda:). Tack för att du för en hel evighet sen tipsade mig om det mjölet:). Vad kan jag mer använda för mjöl om jag vill undvika vete?<br /><br />Hoppas att du får en fin dag imorrn, veckans bästa dag hos mig!<br />Kramar och tack för dina kommentarermessanhttps://www.blogger.com/profile/15458619001181450944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-62289563437270371852012-10-18T12:51:54.327-07:002012-10-18T12:51:54.327-07:00Misstänker att detta oxå är supergott ;)
Imorgon (...Misstänker att detta oxå är supergott ;)<br />Imorgon (fredag) bloggar jag ett av dina bröd :) TACK <3Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07901591138619588205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-27209813243166359272012-10-17T21:36:08.628-07:002012-10-17T21:36:08.628-07:00Då är det bäst att du fikar nu på en gång! ;):)
Kr...Då är det bäst att du fikar nu på en gång! ;):)<br />KramAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-52623201807666076312012-10-17T21:07:53.681-07:002012-10-17T21:07:53.681-07:00Jag har inte ätit frukost än och nu rinner snålvat...Jag har inte ätit frukost än och nu rinner snålvattnet! Nu måste jag fika,känner jag. Så gott!Erika Skoglyhttps://www.blogger.com/profile/06038903304117707707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-87313559304945257832012-10-17T12:18:19.451-07:002012-10-17T12:18:19.451-07:00Inte väl i ren majs... men själva majsstärkelsen v...Inte väl i ren majs... men själva majsstärkelsen vill man ju undvika... <br />sedan är ju E450 framställs syntetiskt ut fosforsyra... och själva ordet syntetiskt... <br />Håller med, man vill undvika alla möjliga onödiga syntetiska tillsatser... då är bikarbonat är mycket bra alternativ! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-65812409619438839232012-10-17T11:57:21.001-07:002012-10-17T11:57:21.001-07:00Fråga; är E450i majsen? Jag gillar ju inte onödiga...Fråga; är E450i majsen? Jag gillar ju inte onödiga tillsatser..,får kanske börja med bikarbonat. Hmm. :)<br />:Mmonkanhttps://www.blogger.com/profile/10925386856689748777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-62416553362537671342012-10-17T11:44:17.223-07:002012-10-17T11:44:17.223-07:00Jag älskar också rostat bröd! :)
Ha en toppen kväl...Jag älskar också rostat bröd! :)<br />Ha en toppen kväll du med! :)<br />Kram kramAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-58273991802105385842012-10-17T11:33:16.353-07:002012-10-17T11:33:16.353-07:00Åh vilket avancerat bröd! Det låter jättegott och ...Åh vilket avancerat bröd! Det låter jättegott och perfekt med något man kan rosta också, älskar rostat bröd :) ha en toppenkväll! Kramcosmoscattenhttps://www.blogger.com/profile/06573430056729297191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-30888695583495596872012-10-17T11:00:56.538-07:002012-10-17T11:00:56.538-07:00Ja, visst är det roligt att variera och tillsätta ...Ja, visst är det roligt att variera och tillsätta nya smaker! :)<br />KramAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-76855564751680262292012-10-17T10:45:20.390-07:002012-10-17T10:45:20.390-07:00Vad gott det ser ut, vad roligt med nya smaker :) ...Vad gott det ser ut, vad roligt med nya smaker :) Förstår att det är smidigt att äta om du har en kort lunch.Jenniferhttp://lchfklubben.se/jennifereknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-69972421243391024682012-10-17T09:56:33.056-07:002012-10-17T09:56:33.056-07:00Ja, det blir så gott att rosta brödet! :)
Ja, det blir så gott att rosta brödet! :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-89349599747398074232012-10-17T09:55:15.339-07:002012-10-17T09:55:15.339-07:00Ja, gör det! Jag är så nöjd med det receptet, så j...Ja, gör det! Jag är så nöjd med det receptet, så jag ändrar bara smaksättningen ... blir lyckat och gott! :)<br />Ha en underbar kväll du med! <br />Kram kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-26746861346429617072012-10-17T09:46:13.171-07:002012-10-17T09:46:13.171-07:00Oj vad det vattnas i munnen.... rostbröd... åh :) ...Oj vad det vattnas i munnen.... rostbröd... åh :) Smöret smälter....Louisehttp://kfmnpahlchf.blogg.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-61087123123844852582012-10-17T09:31:42.061-07:002012-10-17T09:31:42.061-07:00Mums, mums, mums!!
Det här ser toppengott ut!! :)
...Mums, mums, mums!!<br />Det här ser toppengott ut!! :)<br />Det här ska jag allt provbaka!!!<br /><br />Ha en underbar kväll!<br />Kram SonjaSonja Kidronhttps://www.blogger.com/profile/08425352489591402602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-23127284710584264502012-10-17T09:11:11.289-07:002012-10-17T09:11:11.289-07:00Vitvinsvinäger går ihop i en kemisk reaktion med b...Vitvinsvinäger går ihop i en kemisk reaktion med bikarbonat och ger fluffighet till brödet! Och bikarbonat måste användas med något syrt, t ex filmjölk (men jag tål inte mejerier)... Sedan vill jag inte använda bakpulver eftersom det är inget rent produkt, dessutom innehåller det majsstärkelse...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283751793369039244.post-36036410433856256552012-10-17T08:44:56.866-07:002012-10-17T08:44:56.866-07:00Brödet ser himla gott ut men vitvinsvinäger lät li...Brödet ser himla gott ut men vitvinsvinäger lät lite otippat ;-) helenesskolsidahttps://www.blogger.com/profile/07145052578214700480noreply@blogger.com